طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه

جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید   

Image result for ‫طرز تهیه جوجه چینی‬‎

مواد لازم برای جوجه چینی با سس تاتار :

  •  فیله مرغ:نیم کیلو
  •  آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
  •  پیاز متوسط : سه عدد
  •  سیر:یک حبه
  •  نمک و زعفران :به میزان لازم

جوجه چینی

مواد لازم برای خمیر بنیه

  •  تخم مرغ :  دو عدد
  •  ماء الشعیر بدون طعم :یک لیوان
  •  شیر: نصف لیوان
  •  خمیر مایه:یک قاشق چایخوری
  •  بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
  •  آرد :به میزان لازم
  •  نمک و فلفل سفید :به میزان لازم
  •  ماء الشعیر بدون طعم

مواد لازم برای سس تاتار

  •   زرده تخم مرغ پخته : دو عدد
  •  خیار شور ریز خرد شد :سه قاشق غذاخوری
  •  پیاز ریز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  •  سس مایونز :سه قاشق غذاخوری
  •  فلفل :به میزان لازم
  •  سس تند گوجه فرنگی :2-3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه جوجه چینی

ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.

 

زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید.

 

پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید. در مدتی که سس استراحت میکند مواد جوجه چینی را آماده کنید. سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند. پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود ). مرغ های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید 15 دقیقه مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند ( ماندن بیش از اندازه موجب سفت شدن مرغ میشود ).

 

منبع : نمناک

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی