مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی :
سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
تخم مرغ : 4 عدد
پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری
یکی از احساس پنج گانه که در وجود همه ما انسان هاست حس چشایی که توسط زبان تامین می شود و این حس در تشخیص شوری،شیرینی،تلخی،ترشی و تندی کمک میکند و بیش از 2000 غدد چشایی در زبان این کار را انجام می دهند.
زبان ، زبان انسان
زبان و تغییرات آن بعد از چشیدن غذا
زبان عضوی حیاتی است. هر سرآشپزی به خوبی می داند که چقدر این اندام چند سانتیمیتری برای بقاء ضروری است. از این که بگذریم، درک کلیه طعم ها و مزه ها به این عضو کوچک بستگی دارد. حس چشائی مدتها پیش از تولد شروع می شود. جالب است بدانید که مزه ی غذاهایی نظیر هویج و سیر و وانیل نه تنها در شیر مادران شیرده احساس می شود، بلکه در دوران طولانی مدت بارداری نیز جنین قادر است از طریق مایع آمنیوتیک این طعم ها را مزه مزه کند.
تگ ها
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
شهریور ۱۴۰۱ ( ۱ )
تیر ۱۴۰۰ ( ۱ )
فروردين ۱۴۰۰ ( ۲ )
اسفند ۱۳۹۹ ( ۲ )
دی ۱۳۹۹ ( ۲ )
آبان ۱۳۹۹ ( ۲ )
مهر ۱۳۹۹ ( ۱ )
شهریور ۱۳۹۹ ( ۲ )
مرداد ۱۳۹۹ ( ۱ )
تیر ۱۳۹۹ ( ۲ )
خرداد ۱۳۹۹ ( ۳ )
ارديبهشت ۱۳۹۹ ( ۴ )
فروردين ۱۳۹۹ ( ۷ )
اسفند ۱۳۹۸ ( ۳ )
بهمن ۱۳۹۸ ( ۵ )
دی ۱۳۹۸ ( ۷ )
آذر ۱۳۹۸ ( ۱۱ )
آبان ۱۳۹۸ ( ۲ )
مهر ۱۳۹۸ ( ۱۲ )
شهریور ۱۳۹۸ ( ۱۶ )
مرداد ۱۳۹۸ ( ۹ )
خرداد ۱۳۹۸ ( ۲ )
تیر ۱۳۹۷ ( ۱ )
بهمن ۱۳۹۵ ( ۱ )
آذر ۱۳۹۵ ( ۱ )
آبان ۱۳۹۵ ( ۱۱ )
مهر ۱۳۹۵ ( ۱۸ )
شهریور ۱۳۹۵ ( ۱ )
خرداد ۱۳۹۵ ( ۴ )
ارديبهشت ۱۳۹۵ ( ۲ )
اسفند ۱۳۹۴ ( ۱۰ )
بهمن ۱۳۹۴ ( ۱۵ )
دی ۱۳۹۴ ( ۹ )
آذر ۱۳۹۴ ( ۸ )
پیوند های روزانه