شربت سکنجبین یا سرکه انگبین نوشیدنی سنتی ایرانی است. در گذشته از ترکیب سرکه و عسل تهیه می شده، ولی امروزه آن را از سرکه و شکر درست می کنند.
مواد لازم:
سرکه 1لیوان
شکر 4 لیوان
آب 1 لیوان
نعناع 150 گرم
گلاب به دلخواه
زعفران دم کرده
خیار به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه شربت سکنجبین :
۱- نعناع را تمیز بشویید.
۲- به جای شکر می توانید از مقدار مشابه عسل استفاده کنید.
۳- در صورتیکه به نعناع تازه دسترسی ندارید، می توانید از ۳ قاشق غذاخوری عرق نعناع استفاده کنید.
طرز تهیه:
شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. آن را بجوشانید تا غلیظ شود. یا شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید، بدون اینکه آن را هم بزنید، بگذارید تا آب شود. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و آن را بجوشانید تا غلیظ شود.
سرکه را به تدریج در شربت بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد و به قوام بیاید. در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و زعفران هم به شربت اضافه کنید.
شربت را از روی حرارت بردارید و شاخه های نعناع را در شربت انداخته و بگذارید تا خنک شود.
سپس آن از صافی رد کنید. برای نگه داری آن را در ظرف مورد نظر بریزید و در جای خنک قرار دهید.
برای نوشیدن، مقداری از شربت سرد شده را در لیوان مورد نظر بریزید و آن را از آب پر کرده و چند عدد یخ در آن بیاندازید. در صورت تمایل می توانید مقداری خیار رنده شده هم در شربت خود بریزید.
می توانید نوشیدنی خود را با چند برگ نعناع تزیین کنید.
منبع: آشپزباشی
شربت سکنجبین یا سرکه انگبین نوشیدنی سنتی ایرانی است. در گذشته از ترکیب سرکه و عسل تهیه می شده، ولی امروزه آن را از سرکه و شکر درست می کنند.
پایگاه خبری خبر فوری (khabarfoori.com)
filemanager/5/banovan/Scenery
مواد لازم:
سرکه 1لیوان
شکر 4 لیوان
آب 1 لیوان
نعناع 150 گرم
گلاب به دلخواه
زعفران دم کرده
خیار به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه شربت سکنجبین :
۱- نعناع را تمیز بشویید.
۲- به جای شکر می توانید از مقدار مشابه عسل استفاده کنید.
۳- در صورتیکه به نعناع تازه دسترسی ندارید، می توانید از ۳ قاشق غذاخوری عرق نعناع استفاده کنید.
طرز تهیه:
شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. آن را بجوشانید تا غلیظ شود. یا شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید، بدون اینکه آن را هم بزنید، بگذارید تا آب شود. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و آن را بجوشانید تا غلیظ شود.
سرکه را به تدریج در شربت بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد و به قوام بیاید. در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و زعفران هم به شربت اضافه کنید.
شربت را از روی حرارت بردارید و شاخه های نعناع را در شربت انداخته و بگذارید تا خنک شود.
سپس آن از صافی رد کنید. برای نگه داری آن را در ظرف مورد نظر بریزید و در جای خنک قرار دهید.
برای نوشیدن، مقداری از شربت سرد شده را در لیوان مورد نظر بریزید و آن را از آب پر کرده و چند عدد یخ در آن بیاندازید. در صورت تمایل می توانید مقداری خیار رنده شده هم در شربت خود بریزید.
می توانید نوشیدنی خود را با چند برگ نعناع تزیین کنید.
منبع:خبرفوری