روش تهیه حلیم گندم غذای بسیار خوشمزه و مناسب برای ماه رمضان را برای شما داریم که میتوانید در زیر دستور تهیه آن را بخوانید. ماه رمضان هست و بازار پختن حلیم بسیار داغ! زیادند تعداد کسانی که حلیم های بیرون، حتی مشهور ترین شان را قبول ندارند و ترجیح میدهند خودشان در منزل درستش کنند. در ا ین مقاله طرز تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم
مواد لازم
- پیاز ۱ عدد
- گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
- گندم «پوست کنده» ۵۰۰ گرم
- شکر به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- نمک و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه حلیم گندم مناسب برای وقت افطارطرز تهیه
ابتدا گندم را از روز گذشته خیس میکنیم و آب آن را چند بار عوض میکنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه کردن مقداری آب اجازه می دهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم کرده و اجازه می دهیم حلیم کمی بپزد
در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میکنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمک به گندم اضافه میکنیم.و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازد
مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت هست ولی هرچه اکثر بپزد خوشمزه تر هست.بعد از مدت ذکر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید کمی سرد شود
اگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده هست اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط کن ریخته یا از صافی رد کنید «مخلوط کن بهتر هست»حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید
بقیه گوشت را رشته رشته کرده و به حلیم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری کره یا روغن را داغ کرده و مقداری دارچین به آن اضافه کنید و اگر حلیم را با شکر می خورید مقدار بسیارکمی شکر هم به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید تا حلیم شما کشدار شود و به اصطلاح مفید جا بیقتد!
سایر نکات
واژه حلیم از حلم میآید یعنی صبر!پس بدانید هرچه اکثر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد
گندم را به صورت پوست کنده و سفید و سالم گزینه کنید تا موقع پخت چندان اذیت نشوید
میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید که در این صورت زمان کمتری برای کشدار شدن غذا نیاز دارید«ولی خیلی غذای خوشمزه ای نخواهید داشت!»
منبع : khorshtirani.food