پیتزا ناپولی به سه نوع مختلف تقسیم می شود به نام های پیتزای مارینارا که حاوی گوجه فرنگی ، سیر، آویشن و روغن زیتون خالص است و پیتزای مارگاریتا که ترکیبات آن شامل گوجه فرنگی ، ورقه های پنیر موزارلا، ریحان و روغن زیتون خالص تهرو یه می شود و پیتزای مارگاریتای ویژه حاوی گوجه فرنگی ، پنیر موزارلای کامپانیایی(منطقه ای در جنوب ایتالیا که مرکز آن ناپل است)، ریحان و روغن زیتون خالص فراوان است ما در این مقاله شما با طرز تهیه پیتزا ناپولی خوشمزه و لذیذ آشنا می کنیم.
روش اول برای تهیه پیتزا ناپولی
مواد لازم پیتزا ناپولی برای چهار نفر
- یک بسته پنیر موزارلای پانصد گرمی تی . اس .تی
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- نصف قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک
- نصف قاشق غذا خوری آویشن خرد شده
- پنجاه گرم پنیر رنده پارمسان
- صد گرم زیتون بدون هسته
- یک عدد فلفل دلمه ای کوچک
- چهار حبه سیر رنده شده
- یک عدد پیاز کوچک
- چهار عدد فارچ بزرگ
- چهار قاشق غذاخوری سر پر سس کچاب
- یک قاشق غذا خوری سس پستو
- یک بسته خمیر پیتزای ایتالیایی
- دویست گرم ژامبون مرغ
طرز تهیه پیتزا ناپولی
در گام اول برای تهیه پیتزا ناپولی، شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی دویست درجه سانتی گراد (چهارصد درجه فارنهایت ) تنظیم کنید و بگذارید برای پختن پیتزا ناپولی گرم شود و در وحله ی بعدی ژامبون مرغ، قارچ، سیر، فلفل دلمه ای، پیاز، زیتون و حبه های سیر را در یک ظرف تا حد امکان ریز رنده کنید و سپس پودر آویشن ، سس پستو و پودر پنیر را به آن ها اضافه کنید و با یک چنگال همه مواد را هم بزنید به نحوی که له نشوند و سپس کف سینی فر را چرب کرده و جعبه ی خمیر پیتزای ایتالیایی را از فریزر خارج کنید این جعبه شامل شش عدد خمیر است.
به تعداد مورد نیاز خمیر از بسته بردارید و بقیه را داخل فریزر بر گردانید. خمیر ها را از داخل لفاف پلاستیکی شان خارج کنید و به همان صورت منجمد در سینی فر بگذارید. روی هر خمیر یک قاشق سس کچاپ بمالید و مقداری پنیر رنده تی .اس.تی
بر روی خمیر ها بریزید و کاملا پخش کنید. سپس مخلوطی را که آماده کرده اید را روی خمیر ها بریزید و پهن کنید و درانتها تمام سطح پیتزای ناپولی را با پنیر پیتزا بپوشانید و روی لایه پنیر کمی ریحان خشک بریزید. سینی را در طبقه وسط فر گذاشته و در فر را ببندید و بگذارید حداقل به مدت ده دقیقه پیتزا ها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزا ها را برای ده دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی گردد.
روش دوم پخت پیتزای ناپولی
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا ناپولی
- گوجه فرنگی رسیده پنج تا شش عدد
- روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر موتزارلای تازه دویست گرم
- برگ ریحان به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا ناپولی خوشمزه و دلپذیر
در گام اول ابتدا خمیر پیتزا را آماده می کنید و سپس گوجه فرنگی های خرد شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید در مرحله ی بعدی سینی را چرب کنید و خمیر را به قطر دو الی سه میلی متر بازکنید و با کاتر گرد ده سانتی متری برش بزنید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید و از مخلوط گوجه فرنگی ، روی خمیرها بریزید.
سپس حلقه های پنیر را روی آن ها بچینید و در گام بعدی سینی را پانزده تا بیست دقیقه در طبقه وسط فری که از پانزده دقیقه قبل ، روی حرارت دویست درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود و در گام آخر پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن ها را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.
منبع : آرگا