پن کیک یک صبحانه و میان وعده ای فوری و خوشمزه است که بین بچه ها طرفدار زیادی دارد پنکیک آناناس علاوه بر خوشمزه بودن ظاهری شیک و زیبا دارد و حتی می توانید به عنوان عصرانه برای مهمانی و جشن و تولد آن را سرو کنید.
آموزش تهیه پنکیک آناناس
مواد لازم برای ۵ تا ۶ عدد
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان کل : ۳۰ دقیقه
مواد لازم پنکیک آناناس
کره نصف لیوان ( یک چهارم لیوان ذوب شده )
شکر قهوه ای نصف لیوان
حلقه آناناس یک عدد کنسرو ۲۰ اونسی
آرد ۲ و نیم لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۲ و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
گیلاس در صورت تمایل
طرز تهیه پنکیک آناناس
طرز تهیه پنکیک آناناس
۱ . شعله یا گریل را با حرارت ۱۷۵ دجه سانتیگراد روشن کنید.
۲ . در یک تابه پهن و نچسب یک چهارم کره را به همراه شکر قهوه ای ذوب کنید. حلقه های آناناس را در تابه گذاشته و اجزاه دهید به شکر و کره آغشته شده و کاراملی شود.
۳ . در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
۴ . در یک کاسه کوچک شیر ، شکر و عصاره وانیل را مخلوط نمایید.
۵ . مواد تر را به مواد خشک اضاهف کرده و هم بزنید تا یکدست شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد. یک چهارم دیگر کره که ذوب شده بود را به خمیر اضافه کرده مخلوط کنید.
۶ . تابه ای نچسب را با قلم مو کمی چرب کرده و یک سوم لیوان از خمیر را برداشته داخل تابه بریزید و یک حلقه از آناناس را وسط آن قرار داده و کمی فشار دهید و یک عدد گیلاس وسط آناناس بگذارید.
۷ . زمانی که روی خمیر حباب زد پنکیک را برگردانید تا روی دیگرش هم طلایی شود.
۸ . پنکیک را به شکل وارونه طوری که آناناس در بالا قرار بگیرد سرو کنید و شربتی که از کاراملی کردن آناناس ها باقی مانده را رویشان بریزید.
منبع : پرشین وی