مواد لازم برای کیک :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
. 4 عدد تخم مرغ
1/5 لیوان شکر
125 گرم کره ذوب شده
1 لیوان شیر
1 بسته وانیل 5 گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی) 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1 قاشق مرباخوری پر) 2/5 لیوان آرد
طرز تهیه :
ابتدا حداقل 5 دقیقه تخم مرغ و شکر وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن دوبرابر شود، سپس مواد مایع (روغن و شیر) را اضافه کرده و آنها را هم یک دور با همزن بزنید. مواد خشک(آرد و بیکینگ پودر) را از قبل الک کنید و به مایه کیک اضافه کمی هم بزنید تا مایه صاف ویکدست شود.
قالب کیک را با کره چرب وآرد پاشی کنید مخلوط کیک را در قالب بریزید. مواد لازم برای کرم شکلاتی:
2 عدد زرده تخم مرغ
1 بسته وانیل ترک (کمی وانیل ایرانی) 1 استکان شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
بیش از 2 لیوان شیر(یعنی از 2لیوان کمی بیشتر) 2 قاشق غذاخوری کرم فندق کاکائو(شکلات صبحانه هم میشه) نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی لیتر)
100 گرم شکلات تلخ
برای درست کردن کرم، زرده تخم مرغ، شیر، نشاسته ذرت، آرد را در یک قابلمه بریزید وهم بزنید بزارید روی حرارت متوسط و دوباره هم بزنید تا غلیظ شود بعد از روی حرارت بردارید و بعد شکلات فندقی وخامه را اضافه کنید وباهمزن بزنید و بزارید خنک بشه وبعد در قیف بریزید و قبل از اینکه کیک را بزارید در فر ، طبق ویدئو روی کیک بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گرم تا کیک پخته شود (حدود 40 تا 50 دقیقه،بستگی به فر شما داره)، با خلال دندان چک کنید.
بعد پخت با شکلات آب شده وتوت فرنگی تزئین کنید .
منبع: sarayematlab