روش فوق العاده درست کردن باقالی پلو با گردن
دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :
- باقالی: 2 پیمانه
- گردن گوسفند: 1 عدد
- برنج: 2 پیمانه
- چوب دارچین: 1 تکه
- شوید خشک:یک و نیم پیمانه
- زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه
- پیاز:3 عدد
- سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن:به میزان لازم