طرز تهیه سس کچاب خانگی خوشمزه

طرز تهیه سس گوجه فرنگی سریع

سس گوجه فرنگی می تواند طعم یک غذا را 100 درصد عوض کند و به خصوص برای برخی غذاهای سرخ کردنی مانند پیتزا مخلوط و سیب زمینی سرخ کرده و سمبوسه و فلافل نیز طعم بسیار جذاب تری را ایجاد می کند.

مواد مورد نیاز برای سس گوجه فرنگی

این مواد را قبل از اینکه سراغ دستور تهیه نمناک بروید آماده کنید و به مقدار ها حتما دقت کنید :

مواد

اندازه مقیاس
رب 3 قاشق غذاخوری
کره 100 عدد
آبلیمو ترش 1/2 پیمانه
آب 1 پیمانه
آرد 1 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم *
فلفل به مقدار لازم *

دستور تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

مرحله اول

در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

سپس رب گوجه فرنگی ، آرد و کمی نمک و فلفل را در آن می ریزیم و تفت میدهیم.

مرحله سوم

کمی که رب ها سرخ شدند و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد با هم بجوش بیایند و کم کم غلیظ شوند.

مرحله چهارم

در آخر آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه غلیظ شد آن را از روی حرارت بر میداریم. پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب میریزیم.

برای درست کردن انواع سس ها به لینک زیر مراجعه نمایید

طرز تهیه انواع سس

دستور تهیه دوم برای درست کردن سس گوجه فرنگی

در این دستور قرار است مانند دستور تهیه فوق به سراغ درست یک سس خانگی خوشمزه و بی نظیر بریم ، به همین دلیل کد بانو های آشپزخانه نمناک همراه ما تا پایان دستور تهیه باشند :

مواد

اندازه مقیاس
گوجه فرنگی 2 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
شکر 2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا انگور 1 استکان
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه سس گوجه فرنگی در منزل :

گوجه را خوب بشویید و بعد به 4 قسمت تقسیم کنید.

پیاز را هم خرد کنید و پوست سیر را هم بگیرید.

سپس داخل قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید.بعد از اینکه پیازها سبک شدند گوجه ها را به همراه حبه های سیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به مدت 20 دقیقه گوجه ها بپزند و له شوند.

بعد از این زمان پخت ، گوجه ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و با گوشت کوب برقی آن را کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید.

گوجه پوره شده را داخل صافی بریزید و با کمک قاشق آن را از صافی رد کنید تا تخم های گوجه فرنگی جدا شود.

سپس به سس گوجه فرنگی سرکه ، شکر و نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و مجددا روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سس به غلظت لازم برسد.

(حدودا 20 دقیقه زمان میبرد تا سس قوام پیدا کند) بعد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود.

سس گوجه فرنگی ( سس کچاپ ) خانگی بسیار خوش طعم و خوش رنگ میشود و به راحتی میتوانید 4 تا 5 ماه آن ر در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

نکات :

/ دقت کنید که هرگز داخل سس قاشق چرب و یا خیس نزنید.

/ سیر باعث عطر و طعم بهتر سس میشود.

/ این سس به راحتی در یخچال قابل نگهداریست و میتوانید مقدار بیشتری از آن را تهیه و استفاده کنید.

/ میزان ترشی، شیرینی، شوری و تندی سس را می توانید طبق سلیقه خودتان تغییر دهید.

همچنین بخوانید:

طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی

خواص اسپند و روش جالب آن برای لاغری

طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن

خواص سس گوجه فرنگی

لیکوپن ، ماده ای آنتی اکسیدانی است که نقشی اساسی در محافظت از سلول دارد. بنابراین می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کرده و آسیب ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش دهد. همچنین، اثبات شده که لیکوپن برای کنترل کلسترول نیز مفید است.

خاصیت کچاپ در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات ، شگفت انگیز است. کچاپ، لیکوپن بالایی دارد. بنابراین سرطان پروستات، یکی از بیماری هایی است که خطر ابتلا به آن، با مصرف روزانه کچاپ کاهش می یابد.

منبع : سس گوجه فرنگی سایت نمناک

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی