طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی :
سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان
تخم مرغ : 4 عدد
پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری
 

۰ نظر ۰

شکل زبان پس از چشیدن غذا

یکی از احساس پنج گانه که در وجود همه ما انسان هاست حس چشایی که توسط زبان تامین می شود و این حس در تشخیص شوری،شیرینی،تلخی،ترشی و تندی کمک میکند و بیش از 2000 غدد چشایی در زبان این کار را انجام می دهند.

زبان ، زبان انسان

زبان و تغییرات آن بعد از چشیدن غذا
زبان عضوی حیاتی است. هر سرآشپزی به خوبی می داند که چقدر این اندام چند سانتیمیتری برای بقاء ضروری است. از این که بگذریم، درک کلیه طعم ها و مزه ها به این عضو کوچک بستگی دارد. حس چشائی مدتها پیش از تولد شروع می شود. جالب است بدانید که مزه ی غذاهایی نظیر هویج و سیر و وانیل نه تنها در شیر مادران شیرده احساس می شود، بلکه در دوران طولانی مدت بارداری نیز جنین قادر است از طریق مایع آمنیوتیک این طعم ها را مزه مزه کند.

۰ نظر ۰