طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو

  • برنج 3 پیمانه
  • عدس یک و نیم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز داغ نگینی خرد شده 5 ق غ
  • کشمش پلویی 1 پیمانه
  • خرما 200 گرم
  • دارچین 2 قاشق غ
  • نمک ، روغن و زعفران آب کرده به میزان لازم

مواد-عدس-پلو

 

مواد لازم برای عدس پلو خوشمزه

طرز تهیه کامل عدس پلو مجلسی

برنج ها و عدس ها را بشورید و اجازه دهید تا چند ساعت خیس بخورند.

طرز تهیه کامل عدس پلو

برای شروع کار بهتر است 2 قابلمه پر از آب کنید تا بجوش بیاید. یکی برای برنج و دیگری برای پخت عدس .

طرز تهیه عدس پلو با ترفند های خوشمزه

سپس 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ را با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم و بر روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا گوشت با پیاز تفت داده شود و آب گوشت جمع شود و بعد با یک پیمانه آب در داخل گوشت اجازه میدهیم تا گوشت با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد.و بعد کمی دارچین و زعفران دم کرده را هم به گوشت اضافه میکنیم.

طرز تهیه عدس پلو با طعمی فوق العاده

در مرحله بعد با 3 قاشق غذاخوری دیگر پیاز داغ ها کشمش شسته شده را اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم . کشمش هم نباید زیاد تفت داده شود. در حین تفت دادن هم میتوانید کمی دارچین به آنها اضافه کنید.

نحوه آماده کردن عدس پلوی مجلسی

خرما ها را هم از هسته در بیاورید و در 1 قاشق غذا خوری روغن تفت دهید.

ترفند های خوشمزه کردن عدس پلو

در یک قابلمه آب جوش عدس ها را بریزید تا نیم پز شوند و در یک قابلمه دیگر آب جوش برنج های شسته شده را بریزید.

آموزش تهیه عدس پلو نذری و مجلسی

آب عدس را بعد از نیم پز شدن جدا کنید و به برنج در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید و بعد از نیم پز شده برنج در داخل آبکش بریزید تا آب آن جدا شود.

 عدس پلو بدون گوشت

در قابلمه ای که میخواهید برنج را دم کنید ته دیگ مورد نظرتان را با کمی روغن بچینید و و برنج و عدس مخلوط شده را با کف گیر وارد قابلمه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا برنج بخار کند و بعد که برنج دم کشید حرارت را کم کنید و دم کنی روی ن قرار دهید تا 45 دقیقه که پلو بپزد. هنگامی که برنج آماده شد روی برنج را با گوشت چرخ کرده ، خرما و کشمش آماده شده تریین کنید. و برای عزیزانتان صرف کنید.

اگر تمایل ندارید عدس پلو را به این صورت آماده کنید، می توانید مواد را داخل برنج اضافه نکنید و برنج را به تنهایی دم کرده و بعد از آماده شدن، برنج را در ظرفی ریخته و با مایه عدس پلو آن را تزیین کنید.

نکته کلیدی جهت طعم دار شدن و خوشمزه تر شدن عدس پلو استفاده از ادویه دارچین می باشد. با اضافه کردن این ادویه در آخر به مایه، می توانید طعم بهتری به عدس پلو دهید.

 

منبع :  yadegari95

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی