سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه

مواد لازم خورش قیمه

  • گوشت :200 گرم
  • لپه :70 گرم
  • رب :1-2 قاشق
  • پیاز عسلی :3-4 قاشق
  • چوب دارچین :1عدد
  • هل سبز :5 -6 عدد
  • گلاب :1 قاشق
  • زرشک :برای تزیین 2 قاشق
  • روغن :2قاشق

گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش قیمه

بجز موادی که معرفی کردیم به چنتا لیمو عمانی احتیاج داریم که باید با چنگال آنها را سوراخ کنیم و درون آب جوش می اندازیم تا تلخی آن گرفته شود.

سرخ کردن پیاز ها از قبل برای خورش قیمه

قبل از اینکه مراحل اصلی پخت خورش قیمه را شروع کنید باید ابتدا مقداری پیاز را خرد کرده و با روغن در ماهیتابه سرخ نمایید و آن را برای مخلوط کردن با گوشت لازم که در مواد اولیه بیان شد مهیا نمایید.

پیاز برای مخلوط کردن با گوشت خورش قیمه

خرد کردن پیاز برای خورش قیمه

شکل پیازهای خرد شده برای خورش قیمه

پیازهای سرخ شده برای خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده

ابتدا باید درون قابلمه مناسب پیاز عسلی از قبل سرخ شده را به همراه گوشت و کمی روغن به مدت 10 الی 12 دقیقه با حرارت پایین تفت میدهیم .نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش طرد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است گوشت مان را از شب قبل با کمی فلفل و روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.

گوشت مورد نیاز برای خورش قیمه

مخلوط کردن پیاز و گوشت برای خورش قیمه

افزودن لپه به مواد خورشت قیمه

بعد از تفت گوشت و پیاز با حرارت بالا لپه و رب را به مواد ما اضافه میکنیم و حرارت را کمی بیشتر میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند و رنگ رب در روغن جذب شود و خورش ما خوشرنگ تر شود و به اندازه 2 لیوان آب ولرم به غذا اضافه میکنیم.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد خورش قیمه

اضافه کردن ادویه به مواد خورشت قیمه (زردچوبه و فلفل)

تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خورش ما آرام آرام بپزد . بخاطر اینکه به گوشتمان فلفل اضافه کردیم گوشت خورش سریعتر می پزد. بقیه مواد مثل گلاب و لیمو عمانی ،نمک و ادویه جات را در 10 دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید و حتما هل و دارچین را از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.

سیب زمینی خورش قیمه

شکل دلخواه سیب زمینی و سرخ کردن آن ها برای خورش قیمه

سپس می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده و برای تزیین به خورش قیمه دلچسپتان اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه

برای تزیین خورش قیمه با استفاده از سیب زمینی سرخ شده که به این صورت که ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و بصورت خلالی رنده کنید . می توان از ابزار های رنده سیب زمینی یا کاتر دالبر استفاده کرد تا سیب زمینی های مورد استفاده در تزئیین خورش قیمه را در نهایت زیبایی رنده کنید .سیب زمینی های رنده شده را به مدت یک ساعت در آب سرد قرار دهید تا به خوبی نشاسته موجود در آن گرفته شود و سپس آنها را در روغن داغ سرخ می کنیم.

برای خوشرنگی هر چه بهتر خوش قیمه نذری می توان کمی زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید تا نیجه کار بصورت رنگ قرمز اناری شفاف زیبایی صد چندانی به خورش قیمه شما بدهد.

جلوگیری از تلخی خورش قیمه

برای پیشگیری از تلخ شدن خورش قیمه که عامل اصلی آن استفاده از لیمو امانی زیاد یا کم کیفیت است به نکات زیر توجه فرمایید:

  • می توان لیمو ها را با کارد یا چنگاه سوراخ نمود و به مدت یک ساعت قبل از اضافه کردن به خورش قیمه آنه را در آب ولرم قرار داد تا تلخی آن بطور کامل گرفته شود.
  • می توان مغز لیمو امانی را از پوشته جدا کرده و به تنهایی به خورش قیمه خود اضافه کنید هر چند این کار از زیبایی نهای خورش قیمه می کاهد. وجود لیمو امانی در خورش به زیبایی و چشم نوازی خورش کمک زیادی میکند.

تلخی-خورش-قیمه

  • در صورتیکه کار از کار گذشته بود و خورش قیمه شما تلخ شده است می توانید با اضافه کردن مقدار بیشتری سیب زمینی تلخی آن را بکاهید.

منبع : mazeh20

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی